Herend-SoMló-Ság

A "Herend-Somló-Ság 2018" Tagcsoport szakmai programja

Nagyon tüzes kirándulásban volt részünk!!!
Herenden a porcelánt égettük háromszor is… többszáz, sőt ezernél is magasabb fokon, aztán pedig vulkánokat másztunk meg, és tüzes borokat kóstoltunk!
Természetesen nagyon részletesen megtekintettük a legértékesebb magyar porcelán birodalmát (meséltem, néztünk, csináltunk saját kézzel, ettünk és ittunk Herendiből), és a szokásos mély igénnyel látogattuk meg a Ság-hegy vulkánját, de a lényeg a Somlón volt: a rendkívüli színvonalú borászat, a Kreinbacher Pincészet vendégei voltunk: birtoklátogatás, pincetúra, borkóstoló, és 5 fogásos borvacsora…
Azért a „fine dining” élmény után, másnap jól esett a "rendes" husileves-rántotthusi ebéd!
 

 

Ha bármi kérdésed van, írj, örömmel válaszolok!

Mindenkit szeretettel várok!

Szabó Judit

info@explorehungaryclub.hu